marți, 27 octombrie 2015

Carti despre tehnici handmade


In zilele de astazi, in care putem gasi absolut orice pe internet, cred ca este o idee buna sa amintesc ca exista o multime de carti cu idei variate pentru proiectele noastre handmade. Puteti gasi informatii despre modele de tricotat si crosetat, tehnica servetelului, quiling, kirigami, origami, diverse tehnici pentru realizarea bijuteriilor si multe altele. Astfel va propuna sa verificati ofertele magazinelor online Libris si Elefant si sa va alegeti cartile care se potrivesc cel mai bine cu stilul vostru:

Carti magazin online Libris

Carti Libris
Idei creative 54 – Tehnica servetelului pas cu pas – Vincze Eszter – pret 12,79 lei. Vei invata despre tipurile de hartie pe care le poti utiliza: servetele, hartie de orez, fotografii, ziare, tapet, dar si pasii necesari pentru a obtine decoratiunea potrivita pe obiectul dorit.

Idei creative 88 – Kirigami – Terleczky Adam – pret 13,9 lei. Kirigami se refera la taierea hartie in asa fel incat rezultatul sa fie un model creativ, placut. Acest volum prezinta tipul de kirigami conform caruia cu o singura foaie pliata in doua se realizeaza modele interesante.

Idei creative 81 – Brose din material textile – Pereczes Orsolya – pret 12,79 lei. Cu ajutorul broselor putem infrumuseta orice tinuta, fie ca o prindem pe haine, palarii, esarfe sau chiar genti. Din aceasta carte vei afla cum poti sa iti realizezi singura brosa dorita cu doar cativa banuti. Alege stilul care care ti se potriveste: sport, jucaus, romantic, elegant si apuca-te de treaba.


Carti magazin online Elefant

Carti Elefant
Quiling – decoratiuni modern – Idei creative 10 – Patrick Kramer – pret 8,34 lei. Afla sit u cum poti confectiona cu ajutorul tehnicii quiling tablouri, decoratiuni pentru mese festive, flori, cutii si alte obiecte.

Totul despre tricotat. Tricotaje decorative, Vol. 2 – Dorothy T. Ratigan, Judith Durant – pret 14,94 lei. Acest volum te va invata totul despre tricotajele decorative, tricotat in culori, adaugarea de margele, torsade, tricotaje dantelate si altele.

Bratarile prieteniei. Editia a II-a – Idei creative 41 – Ingrid Moras – pret 8,34 lei. Bratarile prieteniei au fost intotdeauna la moda si pe placul tuturor. Invata sa faci modele noi urmarind pasii de lucru si figurile oferite in aceasta carte.

Tu ce carti ai folosit pana acum in realizarea accesorilor sau obiectelor handmade?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu