miercuri, 14 octombrie 2015

Un nou targ handmade

Iata ca voi participa din nou la un targ handmade. De data aceasta este vorba de un targ sustinut de Firefly.one. Se va desfasura sambata, 17 octombrie 2015, incepand cu ora 11:00 si pana la ora 18:00. Locatia este Have a cigar, Strada Dianei, nr 11.

 
 
Vei putea gasi o multime de produse handmade facute cu mult drag, atentie pentru detalii si dorinta de a oferi oamenilor accesorii colorate, personalizate si in pas cu moda. Vei putea achizitiona coliere din fetru, coliere impletite din margele, brose din fetru pentru copii sau pentru cei mereu tineri, bratari, papioane sau chiar si semne de carte. Preturile sunt convenabile, iar materialele de calitate.
 
Alti participant pe care ii poti gasi la targ sunt: Casa papadiilor, Ko Rada, Barbu Elena Felicia, Henna ArtDesign, Gianina Alg, Bijuterra, Eli's Wonderland, Iuliana Matei, Cristina Negoe si ZYA. Acestia iti vor adduce accesorii realizate cu dragoste, ateliere creative, tatuaje cu henne realizate cu rabdare si pasiune, haine care se vor mula pe personalitatea ta si multe alte surprize.
 
Daca iti doresti si tu sa fii expozant in cadrul targului, poti scrie pe adresele alexandra@firefly.one sau alexandra.oproescu@gmail.com
 
Ne vedem acolo?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu