sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Fapte bune cu Douglas Romania


Desi nu e tocmai legat de accesorii handmade, dar este un subiect despre care consider ca trebuie sa stie cat mai multa lume, astazi m-am decis sa va povestesc cum puteti face o fapta buna.

Fiecare om merita sa aiba sarbatori fericite si mai ales sa primeasca vesti bune, pline de optimism care sa le redea pofta de viata. Astfel, Douglas Romania lanseaza in reteaua sa de magazine campania de strangere de fonduri “Beauty of Giving”.


Sursa foto: Facebook Douglas Romania
 
Douglas nu mai are nevoie de prezentare, cu totii stim ca detine mai multe magazine in cele mai mari orase din Romania (Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara și Targu Mures), iar oferta sa cuprinde produse de parfumerie, ingrijire personala si infrumusetare, accesorii, consiliere beauty, sedinte de make-up, ambalare speciala a cadourilor si multe altele. Insa, probabil putini stiu ca, din aceasta vara, Douglas s-a alaturat Asociatiei Little People si lupta impreuna cu acestia impotriva cancerului la copii si tineri. In fiecare dintre magazinele lor exista deja montata cate o cutie de donatie pentru programele de suport psihosocial al pacientilor si al supravietuitorilor de cancer .

In plus, Douglas doreste sa sprijine asocatia si prin donatie directa, lansand campania “Beauty of Giving”. Prin aceasta, magazinul va dona asociatiei Little People cate 10 lei din vanzarea fiecarei palete de machiaj Like. Obiectivul lor fiind strangerea sumei de 35.000 lei pe toata durata campaniei (23 noiembrie – 20 decembrie 2015).

Trebuie sa aflati ca Asociatia Little People vizeaza imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer prin oferirea unui suport psihosocial pe toata perioada spitalizarii si dupa finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supravietuire a acestui grup de bolnavi. Din 2006 exista chiar si Clubul Temerarilor, ce numara peste 400 de membri care au reusit sa invinga aceasta boala. Prin acesta, asociatia isi propune sa ajute la reintegrarea copiilor si tinerilor dupa tratament.

Sarbatorile sunt mai mult despre a darui, decat despre a primi, asa ca acum este momentul sa ne punem intrebarea cand am facut ultima oara cu adevarat un cadou si sa ne hotaram sa cumparam paleta pentru o persoana draga, oferind in acelasi timp ajutor asociatiei Little People prin Douglas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu